Lexus ISF / IS-F / LFA / LF-A  Forum banner
1 - 3 of 3 Posts

·
Premium Member
Joined
·
360 Posts
Discussion Starter · #1 ·
Yesterday when I was driving into work, right in the middle of a song my audio system went silent. I tried messing with the volume, turning the audio on and off, etc. to no avail. When I clicked buttons on the Nav screen, I could switch screens but it was a bit sluggish with none of the normal "beeps". I went to the audio page and it showed the CD still playing. I tried switching to the radio and still no luck.

When I left work that afternoon, everything worked fine again and it worked fine on the drive in this morning. So I'm hoping it was just some glitch caused by cosmic rays or such :D

Has anyone else seen this behavior?

Jeff
08 Smoky Granite Mica IS F
 

·
Premium Member
Joined
·
360 Posts
Discussion Starter · #6 ·
OP, do you have your phone connected through bluetooth? i have had the same problem a few times. to fix it, i disable the bluetooth ON MY PHONE, and pull over and shut the car off for a minute or two until it would normally disconnect the car from the phone. when i restart the car, the audio always works again.

it is a very weird thing, but has happened probably half a dozen times
Yes, I do have my phone connected through Bluetooth. I'm not sure if my phone was on at the time, but it certainly could have been. If it happens again, I will definitely check and see if the Bluetooth is connected.

Thanks for the info!

Jeff
08 Smoky Granite Mica IS F
 
1 - 3 of 3 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top